Roślinny Comfort Food dla każdego

Książka

Roślinny Comfort Food dla każdego

  • Wydawnictwo: Znak Koncept
  • Rok wydania: 2020
  • ISBN: 9788324049141
  • Ilość stron: 240
  • Format: 17.0 x 23.4 cm
  • Oprawa: twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 58,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 58,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Roślinny Comfort Food dla każdego - Eryk Wałkowicz

Hedonizm na talerzu



Marzysz o chwili wytchnienia, chcesz poczuć się komfortowo, bezpiecznie i sprawić sobie przyjemność?



Z przepisami Eryka erVegana na doskonałe comfort food to możliwe! Dzięki tej książce ugotujesz przepyszne potrawy, które poprawią ci nastrój, wrócisz wspomnieniami do czasów dzieciństwa czy pierwszej miłości, przygotujesz wyjątkową kolację dla przyjaciół, a przede wszystkim - gotując, sprawisz przyjemność sobie!



Zdecydowanie zasługujesz na jedzenie, którego smak cię otuli. Nie musisz poświęcać wiele czasu i szukać trudno dostępnych składników, żeby przygotować doskonałe:


  • kluski, pierogi i inne mączne specjały jak z babcinej kuchni

  • tofu generała Tso, które przeniesie cię do egzotycznej Azji

  • ciasteczka z czekoladą, uwodzące smakiem i dostarczające wielu cennych składników odżywczych.


Spełnij swoje zachcianki i daj się rozpieścić! Pozwól sobie na drobne przyjemności, lecz zrób to z głową!



Teraz w prostej wersji roślinnej.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 37
30-105 Kraków (Polska)
tel: 12 61 99 500
email: sekretariat@znak.com.pl


Szczegóły: Roślinny Comfort Food dla każdego - Eryk Wałkowicz

Tytuł: Roślinny Comfort Food dla każdego
Autor: Eryk Wałkowicz
Wydawnictwo: Znak Koncept
Seria: Flow Books
ISBN: 9788324049141
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 240
Format: 17.0 x 23.4 cm
Oprawa: twarda


Recenzje: Roślinny Comfort Food dla każdego - Eryk Wałkowicz

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: