Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

Książka

Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

  • Wydawnictwo: Poligraf
  • Rok wydania: 2020
  • ISBN: 978-83-8159-374-8
  • Ilość stron: 200
  • Format: 14,5 x 20,5 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 59,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 59,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej - Jacek Czauderna

Jacek Czauderna – twórca i właściciel marki oraz sieci lokali The Legendary Jacks Bar and Restaurant. Związany z gastronomią od trzydziestu lat – doskonale zna i rozumie mechanizmy jej działania. Swoją praktyczną wiedzą dzieli się m.in. jako trener i doradca biznesowy. To prezes i założyciel Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej oraz Akademii Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich. Jest także oficjalnym dystrybutorem kawy Jacobs i Piazza D’Oro oraz herbat Pickwick. Absolwent Wydziału Prawa i Administracji UJ, a także MBA University of Bradford, London Management School.



"Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej" to lektura obowiązkowa dla wszystkich, którzy chcą prowadzić rentowny biznes w sektorze HORECA. Autor bezkompromisowo obala mity, podważa utarte schematy i pokazuje, jak zarobić przyzwoite pieniądze na gastronomii. Bazując na własnych doświadczeniach, przestrzega przed zaniedbaniami, które prowadzą do upadku. Daje jednocześnie liczne wskazówki, jak optymalizować, zarządzać, planować. To poradnik drogowskaz napisany przez człowieka sukcesu – twórcę marki i sieci lokali.



Ufam, że lektura podręcznika wesprze Was w podejmowaniu życiowych decyzji. Warto poświęcić jej czas. – Jarek Uściński, prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni



Uważam, że każdy, kto przeczyta, zacznie inaczej patrzeć na swój gastro biznes. Gwarantuję. – Jarek Walczyk, prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni



Autor merytorycznie pokazuje blaski i mroki prowadzenia biznesu gastronomicznego. Idealna pozycja dla tych, którym marzy się własna działalność kulinarna. – Jan Kuroń, kucharz, znany m.in. z autorskiego cyklu „Jasiek zna się”, DDTVN


Szczegóły: Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej - Jacek Czauderna

Tytuł: Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej
Autor: Jacek Czauderna
Wydawnictwo: Poligraf
Kod paskowy: 9788381593748
ISBN: 978-83-8159-374-8
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 200
Format: 14,5 x 20,5 cm
Oprawa: miękka


Recenzje: Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej - Jacek Czauderna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Odpowiada mi struktura tej książki, szczególnie podsumowania w formie numerowanych list do sprawdzenia pracy nad restauracją czy kawiarnią ze stanem bieżącym, własnym. 2021-01-02 12:51:22

Polecam! Autor ma bogate doświadczenie szkoleniowe, dlatego czytając masz wrażenie nie tylko uczestnictwa we wciągającej opowieści, prezentacji jego wspomnień, ale też jakbyś była na warsztacie i słuchała, co mówi coach. 2021-01-05 11:19:36