Kuchnia Regionów

Książka

Kuchnia Regionów

Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 53,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 53,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia Regionów - Łukasz Konik

Łukasz Konik to utalentowany szef kuchni, jedna z ciekawszych postaci polskiej branży kulinarnej.



Z zaangażowaniem propaguje w Polsce i zagranicą tradycje kulinarne wszystkich regionów naszego kraju, jednocześnie z powodzeniem prowadząc eksperymenty kulinarne.



Stworzył oryginalny zbiór 160 przepisów inspirowanych tradycjami kulinarnymi regionów Polski. Autor zabiera czytelników w niezwykłą kulinarną podróż. Od morza po góry; od Gorzowa Wielkopolskiego, gdzie rozpoczęła się jego przygoda z kuchnią, poprzez niezwykle ciekawe kulinarnie województwo łódzkie czy intrygujące i różnorodne potrawy województwa kujawsko-pomorskiego.



W książce znajdziemy przepisy na zupy, pierogi, kotlety, gołąbki, desery i mnóstwo innych potraw, których nazwy przywodzą na myśl nie tylko wyjątkowy smak, ale także specyfikę miejsc, z których pochodzą. Przepisy są zróżnicowane, tak jak różnorodna jest kuchnia polska.

Producent:
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
ul. Modra 23
87-800 Włocławek (Polska)
tel: 518014584
email: wydawnictwo@wydawnictwodr.pl


Szczegóły: Kuchnia Regionów - Łukasz Konik

Tytuł: Kuchnia Regionów
Autor: Łukasz Konik
Wydawnictwo: Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
ISBN: 9788374017411
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 288


Recenzje: Kuchnia Regionów - Łukasz Konik

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: