Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015

Książka

Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015

Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 2,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 2,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015 - Opracowanie zbiorowe

Coraz chętniej wracamy do tradycyjnych polskich potraw i poszukujemy specjałów kuchni regionalnych. Ich niezwykły smak wynika z wysokiej jakości rodzimych produktów i oryginalnych sposobów przyrządzania.

Polska kuchnia regionalna zadziwia bogactwem i różnorodnością składników czerpanych wprost z natury. Warto wymienić choćby kapustę kiszoną i ogórki kiszone, zsiadłe mleko, naturalne miody, dorodne owoce, warzywa, ryby, owoce leśne czy grzyby.

W książce „Polska kuchnia regionalna” znajdziesz kilkadziesiąt przepisów na potrawy regionalne z całej Polski: zupy, dania główne i desery.


Szczegóły: Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015 - Opracowanie zbiorowe

Nazwa: Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska
Kod paskowy: 9788378138631
Ilość stron: 96
Format: 14.5x21 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.118 kg


Recenzje: Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015 - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×