Zerwij z cukrem. Proste wskazówki i przepisy, które pomogą ci wyeliminować cukier ze swojej diety
Katherine Bassford
Zerwij z cukrem. 
Proste wskazówki i przepisy, które pomogą ci wyeliminować cukier ze swojej diety
                          Katherine Bassford
- Wydawnictwo: Lingea
 - Rok wydania: 2021
 - ISBN: 9788366416307
 - Ilość stron: 128
 - Format: 147 x 105 x 9
 - Oprawa: Miękka
 
Niedostępna
Opis: Zerwij z cukrem. - Katherine Bassford
Rezygnacja z cukru jeszcze nigdy nie była tak łatwa! Bez cukru da się żyć, a ten poradnik pokaże ci, jak zachować urozmaiconą i smaczną dietę, unikając zachcianek oraz niebezpieczeństw sięgania po słodkości. Zawarte tutaj wskazówki dietetyczne, pomysły na zmianę stylu życia i przepisy na pyszne bezcukrowe potrawy nauczą cię podejmowania lepszych wyborów żywieniowych i pomogą na dobre pożegnać cukier.
Producent:
Lingea s r.o.
Nalepkova 79/131
637 00 Brno (CZ)
tel: +420541233160
email: [email protected]
Szczegóły: Zerwij z cukrem. - Katherine Bassford
Tytuł: Zerwij z cukrem.
Podtytuł: Proste wskazówki i przepisy, które pomogą ci wyeliminować cukier ze swojej diety
Autor: Katherine Bassford
Wydawnictwo: Lingea
Seria: Zerwij z…
ISBN: 9788366416307
Tytuł oryginału: Say No to Sugar. Simple Tips and Easy Recipes to Help You Cut Sugar Out of Your Life
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Moskal Maria
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 128
Format: 147 x 105 x 9
Oprawa: Miękka
Waga: 0.11 kg
Recenzje: Zerwij z cukrem. - Katherine Bassford
Podobne do: Zerwij z cukrem. - Katherine Bassford
- 
 Cena dostępna po zalogowaniu
 - 
 Cena dostępna po zalogowaniu
 - 
 Cena dostępna po zalogowaniu
 - 
 Niedostępna
 



 
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
											
											
											
											