Przysmaki kuchni myśliwskiej
Henryk Dębski
Przysmaki kuchni myśliwskiej
Henryk Dębski
- Wydawnictwo: Dragon
- Rok wydania: 2021
- ISBN: 9788381726948
- Ilość stron: 288
- Format: 21.0 x 28.5 cm
- Oprawa: Twarda
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Przysmaki kuchni myśliwskiej - Henryk Dębski
Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku.
Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak.
W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.Kraj produkcji: Polska
Producent:
WYDAWNICTWO DRAGON PL
11 listopada 60/62
43-300 BIELSKO BIAŁA (Polska)
tel: 795159275
email: dragon@wydawnictwo-dragon.pl
Szczegóły: Przysmaki kuchni myśliwskiej - Henryk Dębski
Tytuł: Przysmaki kuchni myśliwskiej
Autor: Henryk Dębski
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788381726948
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 288
Format: 21.0 x 28.5 cm
Oprawa: Twarda