Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni

Książka

Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni

  • Wydawnictwo: OLIMP MEDIA
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 978-83-7707-368-1
  • Ilość stron: 144
  • Format: 140 x 200 mm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 19,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 19,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni - Opracowanie zbiorowe

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.


Szczegóły: Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: OLIMP MEDIA
Kod paskowy: 9788377073681
ISBN: 978-83-7707-368-1
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 144
Format: 140 x 200 mm
Oprawa: miękka


Recenzje: Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: