Książka
  • Wydawnictwo: Znak Koncept
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 9788324073719
  • Ilość stron: 256
  • Format: 16.9 x 23.4 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 69,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 69,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Konopne gotowanie - Anita Kilian-Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz

Orgia smaków, która pobudza zmysły i poprawia nastrój – nie tylko dla wielbicieli marihuany



Marihuanę wykorzystywano w kuchni od zarania dziejów. Jednak dopiero teraz podbija ona kulinarny świat. Jedzenie terapeutyczne działa dwustopniowo: po pierwsze wspomaga walkę z chorobami dzięki substancjom leczniczym, a po drugie poprawia humor i łagodzi stres. Korzyści zdrowotne spożywania marihuany w posiłkach zostały naukowo udowodnione.



Konopne gotowanie to jedyne takie kompendium. Znajdziesz w nim pełną, usystematyzowaną i podaną w bardzo przystępny sposób wiedzę na temat marihuany.



Dzięki tej książce:


  •     dowiesz się, jak uzyskać receptę na medyczną marihuanę i jak to lekarstwo przyjmować,

  •     poznasz przepisy na potrawy, które kuszą oczy, cieszą brzuchy i śnią się po nocach – a są to sny piękne 😊,

  •     odkryjesz bazowe ekstrakcje z użyciem suszu konopnego – stąd już tylko krok od tworzenia własnych kompozycji,

  •     przeniesiesz się do świata weed pairingu – nauczysz się łączyć składniki swoich ulubionych dań z terapeutyczną rośliną, która zaskakuje różnorodnością aromatów,

  •     wyniesiesz swoje kulinarne umiejętności na wyżyny.




Stonerchefowie to prawdziwi eksperci w dziedzinie konopnego gotowania. Dzielą się swoimi sekretami i recepturami na:


  •     kofty wołowe z miętową rajitą,

  •     płonący makaron z sosem serowym,

  •     ptysie ze śmietaną mango pod truskawkową kruszonką,

  •     chałwę z miodem, pistacjami i truskawkami.




Poznaj fantastyczne smaki, jakich nie spotkasz nawet w najlepszych restauracjach, i wyrusz w podróż do kulinarnego Disneylandu!



------------------------------------------------------------------------------------



Jesteśmy psychologami, którzy żyją ze sobą w kompletnej symbiozie. Szerzymy wiedzę o konopiach, a w naszej kuchni powstają rozpustne dzieła sztuki. Zawodowo zajmujemy się tworzeniem treści popularnonaukowych o marihuanie na rynku amerykańskim; od ponad 5 lat analizujemy badania naukowe i przekazujemy tę wiedzę w przystępny sposób, zwiększając świadomość na temat konopi wśród największej społeczności użytkowników marihuany na świecie. Naszą wiedzę i doświadczenie przenieśliśmy na rodzimy grunt w postaci „Weedukacji”, którą prowadzimy jako Stonerchefowie. Szerszej publiczności daliśmy się poznać pierwszym ślubem konopnym w Polsce. Nasze życiowe motto brzmi: „Można? Można!”.


Szczegóły: Konopne gotowanie - Anita Kilian-Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz

Tytuł: Konopne gotowanie
Autor: Anita Kilian-Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz
Wydawnictwo: Znak Koncept
ISBN: 9788324073719
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 256
Format: 16.9 x 23.4 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Konopne gotowanie - Anita Kilian-Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Anita Kilian-Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz (1)