Drób. Sposoby przyrządzania

Książka

Drób. Sposoby przyrządzania

  • Wydawnictwo: Graf_ika
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 978-83-8244-026-3
  • Ilość stron: 40
  • Format: 16.5x24.0 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 18,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 18,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Drób. Sposoby przyrządzania - Elżbieta Kiewnarska

Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi. Opis pozycji: Oprawa miękka, broszurowa Ilość stron: 40 Format: 165 x 240 mm ISBN: 978-83-8244-026-3


Szczegóły: Drób. Sposoby przyrządzania - Elżbieta Kiewnarska

Tytuł: Drób. Sposoby przyrządzania
Autor: Elżbieta Kiewnarska
Wydawnictwo: Graf_ika
Kod paskowy: 9788382440263
ISBN: 978-83-8244-026-3
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 40
Format: 16.5x24.0 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.08 kg


Recenzje: Drób. Sposoby przyrządzania - Elżbieta Kiewnarska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: