Drób. Sposoby przyrządzania

Książka

Drób. Sposoby przyrządzania

  • Wydawnictwo: Graf_ika
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 978-83-8244-026-3
  • Ilość stron: 40
  • Format: 16.5x24.0 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 18,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 18,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Drób. Sposoby przyrządzania - Kiewnarska Elżbieta

Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi. Opis pozycji: Oprawa miękka, broszurowa Ilość stron: 40 Format: 165 x 240 mm ISBN: 978-83-8244-026-3


Szczegóły: Drób. Sposoby przyrządzania - Kiewnarska Elżbieta

Tytuł: Drób. Sposoby przyrządzania
Autor: Kiewnarska Elżbieta
Wydawnictwo: Graf_ika
Kod paskowy: 9788382440263
ISBN: 978-83-8244-026-3
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 40
Format: 16.5x24.0 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.08 kg


Recenzje: Drób. Sposoby przyrządzania - Kiewnarska Elżbieta

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×