Drób. Sposoby przyrządzania
Elżbieta Kiewnarska
Drób. Sposoby przyrządzania
Elżbieta Kiewnarska
- Wydawnictwo: Graf_ika
- Rok wydania: 2021
- ISBN: 978-83-8244-026-3
- Ilość stron: 40
- Format: 16.5x24.0 cm
- Oprawa: miękka
Wysyłka:
Jutro (czwartek 2024-12-19)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Jutro (czwartek 2024-12-19)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
18,00 PLN
Opis: Drób. Sposoby przyrządzania - Elżbieta Kiewnarska
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi. Opis pozycji: Oprawa miękka, broszurowa Ilość stron: 40 Format: 165 x 240 mm ISBN: 978-83-8244-026-3
Szczegóły: Drób. Sposoby przyrządzania - Elżbieta Kiewnarska
Tytuł: Drób. Sposoby przyrządzania
Autor: Elżbieta Kiewnarska
Wydawnictwo: Graf_ika
Kod paskowy: 9788382440263
ISBN: 978-83-8244-026-3
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 40
Format: 16.5x24.0 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.08 kg