Domowe wędzenie żywności. Wyd. VI

Książka

Domowe wędzenie żywności. Wyd. VI

  • Wydawnictwo: RM
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 9788381515061
  • Ilość stron: 256
  • Format: 16x22.5 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 34,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 34,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Domowe wędzenie żywności. Wyd. VI - Warren R. Andreson

Domowa produkcja żywności, w tym wędzenie, od lat staje się coraz bardziej popularna. I choć sklepowe półki uginają się od setek wyrobów, to smak domowej szynki jest ciągle nie do pobicia. Czy trudno ją zrobić? Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów i wielu innych pyszności. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce podano przepisy na wspaniałe i zdrowe przysmaki. Wyjaśniono, jak zbudować przydomową wędzarnię. Opisano także różnice między wędzeniem na zimno i gorąco oraz omówiono kwestie związane z doborem drewna do wędzenia. Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!


Szczegóły: Domowe wędzenie żywności. Wyd. VI - Warren R. Andreson

Tytuł: Domowe wędzenie żywności. Wyd. VI
Autor: Warren R. Andreson
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381515061
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 256
Format: 16x22.5 cm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Domowe wędzenie żywności. Wyd. VI - Warren R. Andreson

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: