Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian
Anna Czelej
Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian
Anna Czelej
- Wydawnictwo: Vital
- Rok wydania: 2022
- ISBN: 9788382721744
- Ilość stron: 288
- Format: 14.5x20.5cm
- Oprawa: Miękka
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian - Anna Czelej
Ogromną zaletą tej publikacji są niezwykle proste przepisy kulinarne, które Autorka dopasowała do polskiego stołu. Nie znajdziesz tu egzotycznych składników, których nie kupisz w najbliższym supermarkecie! W zamian za to strony książki uginają się od przepisów na pyszne pasztety z grochu, krokiety z ziemniaków. Faszerowane pieczarki, różnego rodzaju ryby, zapiekanki, pasty z jajek, zupy takie jak barszcz ukraiński, krupnik z wędzonymi śliwkami czy grochówka. Dowiesz się również w jaki sposób upiec chleb, kutię czy ciasta takie jak sernik, piernik czy szarlotkę. Anna Czelej uzupełniła swoją książkę o przepisy na dania z indykiem, więc nie tylko fani diety roślinnej znajdą to coś dla siebie!
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo Vital
Antoniuk Fabryczny 55/24
15-762 Białystok (Polska)
tel: 604-512-224
email: handel1@studioastro.pl
Szczegóły: Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian - Anna Czelej
Tytuł: Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian
Autor: Anna Czelej
Wydawnictwo: Vital
ISBN: 9788382721744
Języki: polski
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 288
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.33 kg
Redakcja: Vital