Bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa
Antoinette Savill
Bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa
Antoinette Savill
- Wydawnictwo: RM
- Rok wydania: 2022
- ISBN: 978-83-8151-544-3
- Ilość stron: 224
- Format: 23.5 x 16.5 cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa - Antoinette Savill
100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na gluten i produkty mleczne.
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby.
Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików.
Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Nietolerancje pokarmowe – nie musisz wcale rezygnować z różnorodnej i smacznej kuchni!
Szczegóły: Bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa - Antoinette Savill
Tytuł: Bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa
Autor: Antoinette Savill
Wydawnictwo: RM
Kod paskowy: 9788381515443
ISBN: 978-83-8151-544-3
Języki: polski
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 224
Format: 23.5 x 16.5 cm
Oprawa: Miękka