Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Książka

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

  • Wydawnictwo: Multico
  • Rok wydania: 2022
  • ISBN: 9788377636152
  • Ilość stron: 120
Wysyłka:
Jutro (środa 2024-11-06)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 29,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022 - Egon Binder

Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa

i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub

właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi

przysmakami.

Spis treści:

Wytwarzanie dymu

Piece i komory wędzarnicze

Wędzenie mięsa i kiełbas

Wędzenie ryb


Szczegóły: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022 - Egon Binder

Tytuł: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Autor: Egon Binder
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 9788377636152
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 120


Recenzje: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022 - Egon Binder

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Egon Binder (1)