Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Egon Binder
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Egon Binder
- Wydawnictwo: Multico
- Rok wydania: 2022
- ISBN: 9788377636152
- Ilość stron: 120
Wysyłka:
Jutro (środa 2024-11-06)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Jutro (środa 2024-11-06)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
29,90 PLN
Opis: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022 - Egon Binder
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Szczegóły: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022 - Egon Binder
Tytuł: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Autor: Egon Binder
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 9788377636152
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 120