Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Książka

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

  • Wydawnictwo: Multico
  • Rok wydania: 2022
  • ISBN: 9788377636152
  • Ilość stron: 120
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 29,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022 - Egon Binder

Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa

i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub

właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi

przysmakami.

Spis treści:

Wytwarzanie dymu

Piece i komory wędzarnicze

Wędzenie mięsa i kiełbas

Wędzenie ryb

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Aleje Jerozolimskie 53
00-697 Warszawa (Polska)
tel: 22 564 08 00
email: [email protected]


Szczegóły: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022 - Egon Binder

Tytuł: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Autor: Egon Binder
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 9788377636152
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 120


Recenzje: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022 - Egon Binder

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Egon Binder (1)