Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela

,

Książka

Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela

,

  • Wydawnictwo: Difin
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788372519238
  • Ilość stron: 128
  • Format: 15.8x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 17,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 17,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela - Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta

Materiał zawarty w podręczniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w warunkach szkolnych w oparciu o podręcznik z ćwiczeniami dla ucznia o tym samym tytule co poradnik, w którym zawarte są przykładowe scenariusze lekcji, dodatkowy materiał ćwiczeniowy, test z odpowiedziami i rozwiązania ćwiczeń zawartych w podręczniku dla ucznia. Proponowana w poradniku kolejność jednostek dydaktycznych jest taka sama, jak w podręczniku dla ucznia, a całość jest zgodna z podstawą programową. Układ jednostek jest taki, że z powodzeniem można wykorzystywać je w kształceniu modułowym.


Szczegóły: Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela - Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta

Tytuł: Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela
Autor: Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta
Wydawnictwo: Difin
ISBN: 9788372519238
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 128
Format: 15.8x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.2 kg


Recenzje: Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela - Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×