Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Agnieszka Bednarska
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Agnieszka Bednarska
- Wydawnictwo: Pascal
- Rok wydania: 2023
- ISBN: 9788383171067
- Ilość stron: 272
- Format: 16.2x21.0cm
- Oprawa: Miękka
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania - Agnieszka Bednarska
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń? Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni! Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Pascal
Zapora 25
43-382 Bielsko-Biała (Polska)
tel: 338282888
email: pascal@pascal.pl
Szczegóły: Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania - Agnieszka Bednarska
Tytuł: Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Autor: Agnieszka Bednarska
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788383171067
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 272
Format: 16.2x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.408 kg