Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności (Uszkodzona okładka)

OUTLET

Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności (Uszkodzona okładka)

  • Wydawnictwo: Format-AB
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788389184351
  • Ilość stron: 360
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 59,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 59,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności (Uszkodzona okładka) - Opracowanie zbiorowe

Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.
Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.


Szczegóły: Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności (Uszkodzona okładka) - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności (Uszkodzona okładka)
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184351
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 360
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.675 kg
Redakcja: Czarniecka-Skubina Ewa, Nowak Dorota


Recenzje: Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności (Uszkodzona okładka) - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×