Zupy i dania jednogarnkowe Podstawy gotowania
Zupy i dania jednogarnkowe
Podstawy gotowania
- Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
- Rok wydania: 2009
- ISBN: 9788325800741
- Ilość stron: 64
- Format: 16.0x19.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Zupy i dania jednogarnkowe
Zupa z wkładką mięsną lub gęste, zawiesiste, pożywne dania warzywne lub mięsno-warzywne to potrawy, których potrzebuje organizm, gdy za oknem szaro i mroźnie. Proponujemy 55 nowych, niskokalorycznych dań z różnych kuchni świata: francuskiej, irlandzkiej, niemieckiej, włoskiej... Dzięki wyjątkowo dokładnym instrukcjom i ilustracjom nawet absolutni debiutanci mają szansę na kulinarny sukces. To do nich adresowany jest rozdział "ABC wiedzy o zupie". Po jego lekturze zaprawianie, blanszowanie i szumowanie stanie się przyjemnością! Przy wszystkich potrawach umieszczono informacje o czasie przygotowania i wartości odżywczej oraz listę składników dla 4 osób. Każdy domownik lub gość zachwyci się zupą serową z warzywami i makaronem lub polędwiczkami z chilli i papryką!
Szczegóły: Zupy i dania jednogarnkowe
Tytuł: Zupy i dania jednogarnkowe
Podtytuł: Podstawy gotowania
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
ISBN: 9788325800741
Tytuł oryginału: Das Kleine Grundkochbuch. SUPPEN & EINTŐPFE
Język oryginału: NIEMIECKI
Tłumacz: Rohozińska Ewa
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 64
Format: 16.0x19.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.29 kg