Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby
Wioleta Wójcik
Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby
Wioleta Wójcik
- Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
- EAN: 9788381510578
- Ilość stron: 192
- Format: 162 x 235 mm
- Oprawa: miękka
Niedostępna
Opis: Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby - Wioleta Wójcik
Karkówka w śliwkach, węgierski gulasz wołowy, skrzydełka z kurczaka z duszonymi warzywami, kaczka nadziewana jabłkami. A może coś z ryb – pstrąg z piekarnika, zupa rybna, siekane kotlety rybne? Wyśmienite mogą być także dania z grzybami w roli głównej: grzyby leśne w śmietanie, krupnik z kurkami… Co tym razem ugotujesz z Wiolą? Kolejna książka Kulinarnej Wioli to ponad 120 przepisów na dania mięsne, rybne i z grzybami. Idealne na każdą porę roku i każdą okazję. Wioleta Wójcik, Kulinarna Wiola – gotuje od dzieciństwa, uczyła się od najbliższych jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od kilku lat prezentuje na Facebooku swoje przepisy na smaczne, proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej.
Szczegóły: Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby - Wioleta Wójcik
Nazwa: Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby
Autor: Wioleta Wójcik
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Kod paskowy: 9788381510578
Ilość stron: 192
Format: 162 x 235 mm
Oprawa: miękka
Waga: 0.37 kg