Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby

Książka

Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
  • EAN: 9788381510578
  • Ilość stron: 192
  • Format: 162 x 235 mm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 49,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 49,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby - Wioleta Wójcik

Karkówka w śliwkach, węgierski gulasz wołowy, skrzydełka z kurczaka z duszonymi warzywami, kaczka nadziewana jabłkami. A może coś z ryb – pstrąg z piekarnika, zupa rybna, siekane kotlety rybne? Wyśmienite mogą być także dania z grzybami w roli głównej: grzyby leśne w śmietanie, krupnik z kurkami… Co tym razem ugotujesz z Wiolą? Kolejna książka Kulinarnej Wioli to ponad 120 przepisów na dania mięsne, rybne i z grzybami. Idealne na każdą porę roku i każdą okazję. Wioleta Wójcik, Kulinarna Wiola – gotuje od dzieciństwa, uczyła się od najbliższych jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od kilku lat prezentuje na Facebooku swoje przepisy na smaczne, proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej.


Szczegóły: Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby - Wioleta Wójcik

Nazwa: Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby
Autor: Wioleta Wójcik
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Kod paskowy: 9788381510578
Ilość stron: 192
Format: 162 x 235 mm
Oprawa: miękka
Waga: 0.37 kg


Recenzje: Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby - Wioleta Wójcik

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×