Mięso i inne przysmaki z ogniska
Carsten Bothe
Mięso i inne przysmaki z ogniska
Carsten Bothe
- Wydawnictwo: Multico
- Rok wydania: 2018
- ISBN: 9788370737627
- Ilość stron: 120
- Format: 15.0x21.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Mięso i inne przysmaki z ogniska - Carsten Bothe
Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem.
Przeczytaj i wypróbuj!
? Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko
? Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać
? Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem
? Jak gotować i piec na ogniu
? 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej
Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!
Szczegóły: Mięso i inne przysmaki z ogniska - Carsten Bothe
Tytuł: Mięso i inne przysmaki z ogniska
Autor: Carsten Bothe
Wydawnictwo: Multico
Seria: TRADYCYJNY SMAK
ISBN: 9788370737627
Tytuł oryginału: Auf offenem Feuer. Grillen, Braten, Kochen
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Mazur Krystyna
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 120
Format: 15.0x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.37 kg