Ciasta smażone Pączki, faworki, racuchy
Stradecka Alina
Ciasta smażone
Pączki, faworki, racuchy
Stradecka Alina
- Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
- Rok wydania: 2009
- ISBN: 9788325801656
- Ilość stron: 128
- Format: 14.0x22.0cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
19,90 PLN
Opis: Ciasta smażone - Stradecka Alina
Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.
Szczegóły: Ciasta smażone - Stradecka Alina
Tytuł: Ciasta smażone
Podtytuł: Pączki, faworki, racuchy
Autor: Stradecka Alina
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
ISBN: 9788325801656
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 128
Format: 14.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.25 kg