Ciasta smażone Pączki, faworki, racuchy

Książka

Ciasta smażone
Pączki, faworki, racuchy

  • Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 9788325801656
  • Ilość stron: 128
  • Format: 14.0x22.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 19,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 19,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Ciasta smażone - Stradecka Alina

Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.


Szczegóły: Ciasta smażone - Stradecka Alina

Tytuł: Ciasta smażone
Podtytuł: Pączki, faworki, racuchy
Autor: Stradecka Alina
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
ISBN: 9788325801656
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 128
Format: 14.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.25 kg


Recenzje: Ciasta smażone - Stradecka Alina

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Stradecka Alina (1)