Zeszyt gastronomiczny HGT.12 Część 1 Zbiór zadań praktycznych branża gastronomiczna Technik żywienia i usług gastronomicznych
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Zeszyt gastronomiczny HGT.12 Część 1 Zbiór zadań praktycznych
branża gastronomiczna Technik żywienia i usług gastronomicznych
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2024
- ISBN: 9788302219023
- Ilość stron: 296
- Format: 17.0x24.5cm
- Oprawa: Miękka
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Zeszyt gastronomiczny HGT.12 Część 1 Zbiór zadań praktycznych - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Zeszyt GASTROnomiczny został przygotowany z myślą o utrwalaniu i sprawdzaniu wiedzy. Zawiera zadania odwołujące się do doświadczeń z życia codziennego, pomaga opanować materiał na temat zasad żywienia, które powinny być stosowane na co dzień, ćwiczy również umiejętność obliczania wartości odżywczej.
Zeszyt GASTROnomiczny obfituje w różnorodne typy zadań – od typowych zadań testowych zamkniętych, poprzez zadania wyboru prawdy / fałszu, zadania uzupełniania treści, aż do zadań otwartych realizowanych pojedynczo, w parach lub grupach – dzięki czemu wspiera rozwój kompetencji w różnych obszarach, w tym umiejętności interpersonalnych i przygotowuje do egzaminu zawodowego.
Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie w formie krzyżówek, które ułatwiają efektywne zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach.
Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, jednak polecamy połączyć go wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1, aby jeszcze lepiej zrozumieć i przyswoić materiał z kwalifikacji HGT.12. Kup podręcznik do kompletu Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1(Nowe okno).
Szczegóły: Zeszyt gastronomiczny HGT.12 Część 1 Zbiór zadań praktycznych - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Tytuł: Zeszyt gastronomiczny HGT.12 Część 1 Zbiór zadań praktycznych
Podtytuł: branża gastronomiczna Technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302219023
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 296
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.41 kg
Recenzje: Zeszyt gastronomiczny HGT.12 Część 1 Zbiór zadań praktycznych - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Joanna Duda, Sebastian Krzywda (6)
- Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Zeszyt gastronomiczny HGT.12 Część 1 Zbiór zadań praktycznych (WSiP) - Miękka
- Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2 (WSiP) -