Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki...w.2
Sandor Ellix Katz
Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki...w.2
Sandor Ellix Katz
- Producent: Kobiece
- EAN: 9788383714363
- Format: 235x165 mm
Niedostępna
Opis: Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki...w.2 - Sandor Ellix Katz
Nowe wydanie kulinarnego bestsellera Sztuka fermentacji!
Jeśli kiszenie kojarzy ci się tylko z ogórkami, jesteś zdecydowanie w błędzie! Okazuje się, że sztuka fermentacji znana jest już od dawnych czasów i obejmuje tak wiele dziedzin, że trudno byłoby opowiedzieć o tym tylko w jednej książce! Sięgając po Sztukę fermentacji, zdobędziesz rzetelną i sprawdzoną wiedzę na ten temat.
Kisić można dosłownie każdą jadalną roślinę. Autor najpierw zapoznaje nas z historią fermentacji, przedstawia jej zalety i ogromne walory zdrowotne. Ostrzega przed trudnościami i podaje rozwiązania problemów, jakie najczęściej pojawiają się podczas fermentowania.
"Sztuka fermentacji" to również doskonały spis przepisów z całego świata: na kombuchę, pastę miso, natto, miody pitne, wino, czy ryby! Tak naprawdę kisić możemy wszystko pod warunkiem, że wiemy, jak to robić. Nic nie będzie już trudne, jeśli sięgniemy po ten poradnik. Autor przekonuje nas, że tak naprawdę kiszenie to najlepsze wyjście, które zapewnia nam zdrowie i świetne doznania smakowe. W jasny, klarowny i rzetelny sposób przedstawia swoją wiedzę i zachęca do tego, aby zgłębiać ją dalej. Od tej pory sztuka fermentacji nie będzie już dla ciebie czarną magią, ale czymś całkowicie naturalnym.
Szczegóły: Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki...w.2 - Sandor Ellix Katz
Nazwa: Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki...w.2
Autor: Sandor Ellix Katz
Producent: Kobiece
Kod paskowy: 9788383714363
Format: 235x165 mm