Wegańska kuchnia chińska

Nowość

Wegańska kuchnia chińska

  • Wydawnictwo: Czarna Owca
  • Rok wydania: 2024
  • ISBN: 9788383820057
  • Ilość stron: 224
  • Format: 19.0x25.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Przedsprzedaż - wysyłka po 2024-11-27*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 89,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 89,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wegańska kuchnia chińska - Yang Liu

Łatwe do przygotowania, pyszne i w 100% roślinne chińskie przepisy na sosy, pierożki, makarony, desery i wiele innych dań. Książka oferuje różnorodne przepisy inspirowane dzieciństwem Yang Liu oraz bogatą historią kuchni roślinnej w Chinach. Znajdziesz w niej wegańskie wersje klasycznych dań, takich jak Kung pao z boczniakami mikołajkowymi, makaron zha jiang czy herbata mleczna z Hongkongu. Każdy przepis zawiera praktyczne wskazówki, które pomogą ci opanować tradycyjne techniki gotowania, zgłębić różnorodny świat tofu oraz odpowiednio sezonować wok. Wegańska kuchnia chińska to wspaniała refleksja na temat związku jedzenia z pamięcią, miejscem, rodziną oraz jego wpływu na kulturę. Autorki książki Yang Liu i Katharina Pinczolits stworzyły popularnego bloga kulinarnego @littlericenodle.


Szczegóły: Wegańska kuchnia chińska - Yang Liu

Tytuł: Wegańska kuchnia chińska
Autor: Yang Liu
Wydawnictwo: Czarna Owca
ISBN: 9788383820057
Tytuł oryginału: Vegan Chinese Food
Tłumacz: Zatorski Paweł
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 224
Format: 19.0x25.0cm
Oprawa: Twarda
Redakcja: Pinczolits Katharina


Recenzje: Wegańska kuchnia chińska - Yang Liu

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Yang Liu (1)