Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej

, ,

Książka

Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej

, ,

  • Wydawnictwo: Publicat
  • Rok wydania: 2008
  • ISBN: 978-83-245-1289-8
  • Ilość stron: 528
  • Format: 21.0x28.8cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 44,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 44,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej - Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra

Wyposażenie nowoczesnej, ergonomicznej i przyjaznej kuchni

Zasady racjonalnego i zdrowego żywienia

Stołowy savoir-vivre

Skuteczne porady oraz kulinarne triki

Sprawdzone przepisy krok po kroku

Przy każdym przepisie: liczba porcji, czas przygotowania, stopień trudności, kaloryczność potrawy


Szczegóły: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej - Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra

Tytuł: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
Autor: Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
Wydawnictwo: Publicat
Kod paskowy: 9788324512898
ISBN: 978-83-245-1289-8
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 528
Format: 21.0x28.8cm
Oprawa: Twarda
Waga: 2.2 kg


Recenzje: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej - Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra (1)