Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
- Wydawnictwo: Publicat
- Rok wydania: 2008
- ISBN: 978-83-245-1289-8
- Ilość stron: 528
- Format: 21.0x28.8cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
44,90 PLN
Opis: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej - Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
Wyposażenie nowoczesnej, ergonomicznej i przyjaznej kuchni
Zasady racjonalnego i zdrowego żywienia
Stołowy savoir-vivre
Skuteczne porady oraz kulinarne triki
Sprawdzone przepisy krok po kroku
Przy każdym przepisie: liczba porcji, czas przygotowania, stopień trudności, kaloryczność potrawy
Szczegóły: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej - Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
Tytuł: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
Autor: Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
Wydawnictwo: Publicat
Kod paskowy: 9788324512898
ISBN: 978-83-245-1289-8
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 528
Format: 21.0x28.8cm
Oprawa: Twarda
Waga: 2.2 kg