Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik Technikum Szkoła policealna
Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska
Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik
Technikum Szkoła policealna
Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska
- Wydawnictwo: Difin
- Rok wydania: 2020
- ISBN: 9788376411118
- Ilość stron: 360
- Format: 16.0x23.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik - Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Jego główne cele i zalety to przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel, a przede wszystkim - przygotowanie ucznia do egzaminu zawodowego. Liczne ćwiczenia służą kształtowaniu przewidzianych w programie, potrzebnych w tym zawodzie umiejętności, postaw oraz zachowań, pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Książka ma jasny, przejrzysty układ; zrozumienie tematów ułatwiają liczne wykresy i tabele. Zamieszczono też słowniczek pojęć powiązanych tematycznie z hotelarstwem.
Szczegóły: Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik - Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska
Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik
Podtytuł: Technikum Szkoła policealna
Autor: Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska
Wydawnictwo: Difin
Seria: Edukacja
ISBN: 9788376411118
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4
MEN: 2010
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 360
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.54 kg