Szkoła czekolady 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®

Nowość

Szkoła czekolady
90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®

  • Wydawnictwo: Jedność
  • Rok wydania: 2025
  • ISBN: 9788383533025
  • Ilość stron: 312
  • Format: 23.0x28.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Przedsprzedaż - wysyłka po 2025-11-10*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 129,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 129,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Szkoła czekolady

Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty.... Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu? Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych! ·Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji. ·Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje. ·Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów. 210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej.

Producent:
Wydawnictwo Jedność
ul. Jana Pawła II 4
25-025 Kielce (PL)
tel: 41 349 50 00
email: [email protected]


Szczegóły: Szkoła czekolady

Tytuł: Szkoła czekolady
Podtytuł: 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788383533025
Tytuł oryginału: L’école du chocolat Fondants, merveilleux, tartes, soufflés, truffes… 90 recettes incontournables po
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 312
Format: 23.0x28.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.05 kg


Recenzje: Szkoła czekolady

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×