Gotowanie w kombiwarze

Książka

Gotowanie w kombiwarze

  • Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788325802059
  • Ilość stron: 176
  • Format: 14.0x22.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 22,50 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 22,50 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Gotowanie w kombiwarze - Barowicz Tadeusz

NOWOCZESNY PRAKTYCZNY ŁATWY W OBSŁUDZE

Jeśli możesz niewiele czasu spędzać w kuchni, by gotować obiad dla całej rodziny, jeśli chcesz zdrowo się odżywiać i ograniczyć tłuszcz w twoim menu - kup KOMBIWAR. Obiad przygotujesz w 30 minut, gotując mięso, ryby i warzywa w jednym miejscu i w jednym czasie. Owiew ciepłego powietrza wyzwala smak każdego produktu, a przede wszystkim nie jest szkodliwy dla zdrowia. W kombiwarze można piec, gotować i rozmrażać potrawy. Nie musisz już stać cały czas nad potrawą i uważać, czy się nie przypali. Kombiwar nie przypala, nie wymaga mieszania potraw, nie powoduje też ich kipienia.
Kombiwar gotuje dzięki krążącemu w nim gorącemu powietrzu, a to znacznie skraca czas przygotowania potrawy. Jest łatwy w przenoszeniu i myciu. To urządzenie które powinno być w każdym domu. "


Szczegóły: Gotowanie w kombiwarze - Barowicz Tadeusz

Tytuł: Gotowanie w kombiwarze
Autor: Barowicz Tadeusz
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
ISBN: 9788325802059
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 176
Format: 14.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.3 kg


Recenzje: Gotowanie w kombiwarze - Barowicz Tadeusz

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×