Gotowanie w kombiwarze
Barowicz Tadeusz
Gotowanie w kombiwarze
Barowicz Tadeusz
- Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788325802059
- Ilość stron: 176
- Format: 14.0x22.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Gotowanie w kombiwarze - Barowicz Tadeusz
NOWOCZESNY PRAKTYCZNY ŁATWY W OBSŁUDZE
Jeśli możesz niewiele czasu spędzać w kuchni, by gotować obiad dla całej rodziny, jeśli chcesz zdrowo się odżywiać i ograniczyć tłuszcz w twoim menu - kup KOMBIWAR. Obiad przygotujesz w 30 minut, gotując mięso, ryby i warzywa w jednym miejscu i w jednym czasie. Owiew ciepłego powietrza wyzwala smak każdego produktu, a przede wszystkim nie jest szkodliwy dla zdrowia. W kombiwarze można piec, gotować i rozmrażać potrawy. Nie musisz już stać cały czas nad potrawą i uważać, czy się nie przypali. Kombiwar nie przypala, nie wymaga mieszania potraw, nie powoduje też ich kipienia.
Kombiwar gotuje dzięki krążącemu w nim gorącemu powietrzu, a to znacznie skraca czas przygotowania potrawy. Jest łatwy w przenoszeniu i myciu. To urządzenie które powinno być w każdym domu. "
Szczegóły: Gotowanie w kombiwarze - Barowicz Tadeusz
Tytuł: Gotowanie w kombiwarze
Autor: Barowicz Tadeusz
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
ISBN: 9788325802059
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 176
Format: 14.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.3 kg