Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1

Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2025
  • ISBN: 9788302228728
  • Ilość stron: 232
Wysyłka:
2-4 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 83,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 83,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1 - Marzanna Zienkiewicz

Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. SPP. Część 1


Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: [email protected]


Szczegóły: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1 - Marzanna Zienkiewicz

Tytuł: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1
Autor: Marzanna Zienkiewicz
Producent: WSiP
ISBN: 9788302228728
Rok produkcji: 2025
Ilość stron: 232


Recenzje: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1 - Marzanna Zienkiewicz

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×