Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1
Marzanna Zienkiewicz
Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1
Marzanna Zienkiewicz
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2025
- ISBN: 9788302228728
- Ilość stron: 232
Wysyłka:
2-4 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
2-4 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
83,40 PLN
Opis: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1 - Marzanna Zienkiewicz
Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. SPP. Część 1
Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: [email protected]
Szczegóły: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1 - Marzanna Zienkiewicz
Tytuł: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1
Autor: Marzanna Zienkiewicz
Producent: WSiP
ISBN: 9788302228728
Rok produkcji: 2025
Ilość stron: 232
Recenzje: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1 - Marzanna Zienkiewicz
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Marzanna Zienkiewicz (4)
- Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02 / TG.07. Część 1. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych (WSiP) - miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe (WSiP) - miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 2 (WSiP) - Miękka
- Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1 (WSiP) -




