Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1 Technikum
Ambroziak Zygmunt
Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1
Technikum
Ambroziak Zygmunt
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788302067471
- Ilość stron: 312
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1 - Ambroziak Zygmunt
Podręcznik do nauczania przedmiotu: technologia specjalizacyjna - produkcja piekarsko-ciastkarska, w technikum i szkole policealnej, zawód: technik technologii żywności.
Podręcznik obejmuję technologię oraz technikę produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach, aparaturze, a także o planowaniu i organizowaniu produkcji.
Numer dopuszczenia: 54/97
Szczegóły: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1 - Ambroziak Zygmunt
Tytuł: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1
Podtytuł: Technikum
Autor: Ambroziak Zygmunt
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302067471
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 312
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.486 kg