Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik technikum

Książka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
technikum

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2007
  • ISBN: 9788302071201
  • Ilość stron: 280
  • Format: 20.5x19.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 46,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 46,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik - Witold Jastrzębski

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.

Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.


Szczegóły: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik - Witold Jastrzębski

Tytuł: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
Podtytuł: technikum
Autor: Witold Jastrzębski
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302071201
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 1
Liceum » Klasa 2
Liceum » Klasa 3
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 280
Format: 20.5x19.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.4 kg


Recenzje: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik - Witold Jastrzębski

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×