Technologia żywności 1

Książka

Technologia żywności 1

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2008
  • ISBN: 978-83-02-07847-7
  • Ilość stron: 240
  • Format: 16.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 32,10 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 32,10 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia żywności 1 - Dłużewski Mieczysław

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klas I technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny; podstawy przetwórstwa żywności.era wyjaśnienie ogólnych pojęć występujących w technologii żywności oraz podstawowe wiadomości na temat branży spożywczej i technologii żywności. Omówiono w nim warunki pracy w zakładzie przetwórstwa spożywczego oraz zagadnienia normalizacji w Polsce i w Unii Europejskiej. Podano ogólną charakterystykę bazy surowcowej przetwórstwa spożywczego, omówiono różne rodzaje opakowań stosowanych do żywności, jej jakości, skażenia i zanieczyszczenia oraz dodatki do żywności i rodzaje produktów spożywczych.


Szczegóły: Technologia żywności 1 - Dłużewski Mieczysław

Tytuł: Technologia żywności 1
Autor: Dłużewski Mieczysław
Wydawnictwo: WSiP
Seria: TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI
Kod paskowy: 9788302078477
ISBN: 978-83-02-07847-7
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 240
Format: 16.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.355 kg


Recenzje: Technologia żywności 1 - Dłużewski Mieczysław

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×