Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

,

Podręcznik

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

,

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2015
  • ISBN: 9788302028625
  • Ilość stron: 296
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 39,30 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,30 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 - Krystyna Flis, Aleksandra Procner

W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 - Krystyna Flis, Aleksandra Procner

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
Autor: Krystyna Flis, Aleksandra Procner
Producent: WSiP
ISBN: 9788302028625
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 2
Technikum » Klasa 2

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 296
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.32 kg


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 - Krystyna Flis, Aleksandra Procner

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×