Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
Krystyna Flis, Aleksandra Procner
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
Krystyna Flis, Aleksandra Procner
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2015
- ISBN: 9788302028625
- Ilość stron: 296
- Format: 14.5x20.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
39,30 PLN
Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 - Krystyna Flis, Aleksandra Procner
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 - Krystyna Flis, Aleksandra Procner
Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
Autor: Krystyna Flis, Aleksandra Procner
Producent: WSiP
ISBN: 9788302028625
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 2
Technikum » Klasa 2
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 296
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.32 kg