Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3

,

Książka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3

,

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788302041655
  • Ilość stron: 256
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 32,60 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 32,60 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 - Flis Krystyna, Procner Aleksandra

W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serowania potraw oraz charakterystykę kuchni polskiej, kuchni regionalnych i innych narodów, a także potraw dietetycznych.
Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 - Flis Krystyna, Procner Aleksandra

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3
Autor: Flis Krystyna, Procner Aleksandra
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302041655
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 256
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.28 kg


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3 - Flis Krystyna, Procner Aleksandra

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: