Ciasta wytrawne
Stradecka Alina, Chomicz Aleksandra
Ciasta wytrawne
Stradecka Alina, Chomicz Aleksandra
- Wydawnictwo: Świat Książki
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788324719310
- Ilość stron: 192
- Format: 21.0x21.0cm
- Oprawa: Kartonowa Foliowana
Niedostępna
Opis: Ciasta wytrawne - Stradecka Alina, Chomicz Aleksandra
Croissanty, przepyszne vol-au-vent , czyli babeczki w kształcie gniazdka wypełnione nadzieniem, pizza na wiele sposobów, przysmak Francuzów quiche kruche, listkowe ciasto pokryte najróżniejszymi składnikami: boczkiem, serem czy kurkami, i zalane masą jajeczną W książce znajdziemy przepisy na światowe przysmaki, ale też na dania od dawna znane w naszej kuchni: babkę ziemniaczaną, wigilijny pieróg, kulebiak, rozmaite pierożki i paszteciki. Przyjemność dla oczu i podniebienia!
Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: [email protected]
Szczegóły: Ciasta wytrawne - Stradecka Alina, Chomicz Aleksandra
Tytuł: Ciasta wytrawne
Autor: Stradecka Alina, Chomicz Aleksandra
Wydawnictwo: Świat Książki
ISBN: 9788324719310
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 192
Format: 21.0x21.0cm
Oprawa: Kartonowa Foliowana
Waga: 0.55 kg