Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Zasadnicza Szkoła Zawodowa, Szkoła policealna
Kocierz Katarzyna
Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik
Zasadnicza Szkoła Zawodowa, Szkoła policealna
Kocierz Katarzyna
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788375441161
- Ilość stron: 208
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
36,10 PLN
Opis: Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik - Kocierz Katarzyna
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu cukiernik na poziomie szkoły zasadniczej i szkoły policealnej.
Szczegóły: Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik - Kocierz Katarzyna
Tytuł: Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik
Podtytuł: Zasadnicza Szkoła Zawodowa, Szkoła policealna
Autor: Kocierz Katarzyna
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375441161
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3
MEN: 2010
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 208
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg
Recenzje: Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik - Kocierz Katarzyna
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Kocierz Katarzyna (2)
- Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec/technik księgarz/sprzedawca. Tom I. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1 (WSiP) - Miękka