Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Zasadnicza Szkoła Zawodowa, Szkoła policealna

Książka

Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik
Zasadnicza Szkoła Zawodowa, Szkoła policealna

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788375441161
  • Ilość stron: 208
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 36,10 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 36,10 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik - Kocierz Katarzyna

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu cukiernik na poziomie szkoły zasadniczej i szkoły policealnej.


Szczegóły: Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik - Kocierz Katarzyna

Tytuł: Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik
Podtytuł: Zasadnicza Szkoła Zawodowa, Szkoła policealna
Autor: Kocierz Katarzyna
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375441161
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

MEN: 2010
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 208
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg


Recenzje: Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik - Kocierz Katarzyna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×