Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1
Katarzyna Kocierz
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1
Katarzyna Kocierz
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2016
- ISBN: 9788302147371
- Ilość stron: 288
- Format: 17.0 x 24.5 cm
- Oprawa: Miękka
2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1 - Katarzyna Kocierz
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.
Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną).
Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.
Szczegóły: Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1 - Katarzyna Kocierz
Tytuł: Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1
Autor: Katarzyna Kocierz
Producent: WSiP
Seria: Technika w produkcji cukierniczej
ISBN: 9788302147371
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2016
Ilość stron: 288
Format: 17.0 x 24.5 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.43 kg
Recenzje: Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1 - Katarzyna Kocierz
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Katarzyna Kocierz (2)
- Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec/technik księgarz/sprzedawca. Tom I. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1 (WSiP) - Miękka