Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1

Podręcznik

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2016
  • ISBN: 9788302147371
  • Ilość stron: 288
  • Format: 17.0 x 24.5 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 60,70 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 60,70 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1 - Katarzyna Kocierz

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.



Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną).



Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.


Szczegóły: Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1 - Katarzyna Kocierz

Tytuł: Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1
Autor: Katarzyna Kocierz
Producent: WSiP
Seria: Technika w produkcji cukierniczej
ISBN: 9788302147371
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2016
Ilość stron: 288
Format: 17.0 x 24.5 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.43 kg


Recenzje: Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1 - Katarzyna Kocierz

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×