Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny Technikum. Szkoła policealna

Książka

Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Technikum. Szkoła policealna

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788375441093
  • Ilość stron: 176
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 36,10 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 36,10 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny - Czerwińska Dorota

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner.

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla tych zawodów.



Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.


Szczegóły: Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny - Czerwińska Dorota

Tytuł: Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Podtytuł: Technikum. Szkoła policealna
Autor: Czerwińska Dorota
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375441093
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

MEN: 2010 / Wydanie 2012
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 176
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.27 kg


Recenzje: Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny - Czerwińska Dorota

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: