Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny Technikum. Szkoła policealna

Książka

Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Technikum. Szkoła policealna

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788375442663
  • Ilość stron: 228
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 40,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 40,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny - Dorota Czerwińska

Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner.

Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.


Szczegóły: Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny - Dorota Czerwińska

Tytuł: Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Podtytuł: Technikum. Szkoła policealna
Autor: Dorota Czerwińska
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442663
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

MEN: 2010 / Wydanie 2012
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 228
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.34 kg


Recenzje: Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny - Dorota Czerwińska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: