20 produktów które leczą
Picard Marie-Amelie
20 produktów które leczą
Picard Marie-Amelie
- Wydawnictwo: Sonia Draga
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788375082852
- Ilość stron: 182
- Format: 15.5x24.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: 20 produktów które leczą - Picard Marie-Amelie
Brokuł, cebula, cytryna, czarna porzeczka, czosnek, grejpfrut, herbata, karczoch, kiwi, kwiat lipy, marchew, mięta, miód, ocet, oliwa z oliwek, pomarańcza, pomidor, soja, tymianek i wino: te 20 produktów, które wchodzą w skład naszej codziennej diety, są naturalnymi medykamentami doskonale uzupełniającymi oficjalną listę leków. Są nawet czymś więcej niż środkami leczniczymi działają uodparniająco, przez co zapobiegają chorobom. Leczą również te wszystkie drobne schorzenia, które stanowią blisko trzy czwarte ujawnionych chorób. Każdy z tych produktów obecnych w naszej kuchni przedstawiono w niniejszej książce w praktyczny i efektywny sposób, proponując jego zastosowanie kulinarne, kosmetyczne, higieniczne i terapeutyczne. Tabele podsumowujące pokazują, które produkty chronią, przynoszą ulgę w ponad 130 schorzeniach i upiększają, a także precyzują ilość dostarczanych przez nie witamin, soli mineralnych i mikroelementów.
Szczegóły: 20 produktów które leczą - Picard Marie-Amelie
Tytuł: 20 produktów które leczą
Autor: Picard Marie-Amelie
Wydawnictwo: Sonia Draga
ISBN: 9788375082852
Tytuł oryginału: Ces 20 Aliments Qui Guerissent
Język oryginału: francuski
Tłumacz: Olszewska Marta
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 182
Format: 15.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.38 kg