Właściwości fizyczne żywności

Książka

Właściwości fizyczne żywności

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2016
  • ISBN: 9788320437041
  • Ilość stron: 340
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 49,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 49,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Właściwości fizyczne żywności

Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego projektowania produktu żywnościowego, jego procesu technologicznego i sterowania nim oraz do projektowania maszyn, urządzeń i aparatów niezbędnych we wszystkich branżach przemysłu spożywczego.


Szczegóły: Właściwości fizyczne żywności

Tytuł: Właściwości fizyczne żywności
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788320437041
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 340
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.571 kg


Recenzje: Właściwości fizyczne żywności

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×