Domowy wyrób serów

Książka

Domowy wyrób serów

  • Wydawnictwo: RM
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788372439420
  • Ilość stron: 272
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 39,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Domowy wyrób serów - Carroll Ricki

Witajcie w świecie serów!
Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków.
Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia.Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym - jak pewnie stawiać pierwsze kroki."W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser."
San Francisco Examiner


Szczegóły: Domowy wyrób serów - Carroll Ricki

Tytuł: Domowy wyrób serów
Autor: Carroll Ricki
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788372439420
Tłumacz: Knopińska Olga
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 272
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.52 kg


Recenzje: Domowy wyrób serów - Carroll Ricki

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Carroll Ricki (1)