Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny technikum
Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny
technikum
Szajna Renata, Ławniczak Danuta
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788375442984
- Ilość stron: 88
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny - Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 3 i 4 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule.
W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji i zadań domowych, przykład rozwiązania zadania praktycznego oraz inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.
Szczegóły: Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny - Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Tytuł: Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny
Podtytuł: technikum
Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442984
Kategoria: Podręczniki
Pomoce szkolne » Liceum i Technikum
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 88
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.15 kg
Recenzje: Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny - Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Szajna Renata, Ławniczak Danuta (6)
- Obsługa kelnerska. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych (WSiP) - Miękka
- REA - Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka