Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny

,

Książka

Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny

,

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788375442458
  • Ilość stron: 76
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 15,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 15,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny - Szajna Renata, Ławniczak Danuta

Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 1 i 2 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule.

W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji, zadań domowych i inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.


Szczegóły: Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny - Szajna Renata, Ławniczak Danuta

Tytuł: Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny
Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442458
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 76
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.14 kg


Recenzje: Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny - Szajna Renata, Ławniczak Danuta

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×