Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny
Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny
Szajna Renata, Ławniczak Danuta
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788375442458
- Ilość stron: 76
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny - Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 1 i 2 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule.
W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji, zadań domowych i inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.
Szczegóły: Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny - Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Tytuł: Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny
Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442458
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 76
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.14 kg
Recenzje: Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny - Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Szajna Renata, Ławniczak Danuta (6)
- Obsługa kelnerska. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych (WSiP) - Miękka
- REA - Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka