Nalewki i likiery we współczesnej kuchni

Książka

Nalewki i likiery we współczesnej kuchni

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788377070611
  • Ilość stron: 144
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 29,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Nalewki i likiery we współczesnej kuchni - Lewandowski Wojciech

Przekonaj się, że wytwarzanie nalewek i likierów wcale nie jest trudne!



W niniejszej publikacji autor, pasjonat domowego wyrobu żywności, prezentuje sprawdzone receptury na rozmaite nalewki i likiery głównie owocowe, ale także ziołowe oraz kwiatowe.

Znajdziesz tu przepisy m.in. na morelówkę, wytrawną nalewkę z pigwy, wiśniówkę, słodki jarzębiak, kminkówkę i likier pomarańczowo-kawowy.

Receptury poprzedza rozdział, w którym zostały zawarte informacje na temat wytwarzania nalewek: jak należy rozcieńczać spirytus do pożądanej mocy, jakie owoce, zioła i kwiaty najlepiej wybierać, wreszcie jakie akcesoria warto zgromadzić przed przystąpieniem do nastawiania tych szlachetnych trunków.


Szczegóły: Nalewki i likiery we współczesnej kuchni - Lewandowski Wojciech

Tytuł: Nalewki i likiery we współczesnej kuchni
Autor: Lewandowski Wojciech
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
ISBN: 9788377070611
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.24 kg


Recenzje: Nalewki i likiery we współczesnej kuchni - Lewandowski Wojciech

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×