Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni

Książka

Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788377070628
  • Ilość stron: 144
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 9,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 9,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni

Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych.

Proponujemy przepisy na smakowite potrawy z grzybów świeżych i suszonych sałatki, ciepłe przekąski, zupy, sosy, a także dania główne. Znajdziesz tu receptury m.in. na sałatkę pieczarkową z orzechami, śledzie z borowikami i kaczkę duszoną z grzybami.



Ponadto podajemy przepisy na wyborne przetwory grzybowe, które na pewno dodadzą smaku przyrządzanym posiłkom.


Szczegóły: Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni

Tytuł: Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
ISBN: 9788377070628
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.25 kg


Recenzje: Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: