Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788377070628
- Ilość stron: 144
- Format: 14.5x20.5cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
9,99 PLN
Opis: Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych.
Proponujemy przepisy na smakowite potrawy z grzybów świeżych i suszonych sałatki, ciepłe przekąski, zupy, sosy, a także dania główne. Znajdziesz tu receptury m.in. na sałatkę pieczarkową z orzechami, śledzie z borowikami i kaczkę duszoną z grzybami.
Ponadto podajemy przepisy na wyborne przetwory grzybowe, które na pewno dodadzą smaku przyrządzanym posiłkom.
Szczegóły: Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Tytuł: Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
ISBN: 9788377070628
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.25 kg