Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni

Książka

Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788377071083
  • Ilość stron: 144
  • Format: 14.0x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 10,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 10,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni

Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu.

Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki.



Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!


Szczegóły: Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni

Tytuł: Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
ISBN: 9788377071083
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 144
Format: 14.0x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.24 kg


Recenzje: Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: