Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788377071083
- Ilość stron: 144
- Format: 14.0x20.5cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
10,00 PLN
Opis: Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu.
Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki.
Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!
Szczegóły: Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
Tytuł: Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
ISBN: 9788377071083
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 144
Format: 14.0x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.24 kg