Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788377070710
- Ilość stron: 144
- Format: 14.5x20.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
Prezentujemy receptury na przysmaki z kaczki, indyka, gęsi, perliczki i przepiórki, a ponadto dla amatorów dziczyzny z dzikiej kaczki, kuropatwy oraz bażanta.
Proponujemy przepisy nie tylko na dania główne przede wszystkim na tuszki pieczone z rozmaitymi dodatkami ale także na przekąski i zupy, w tym cenione przez smakoszy smalec gęsi oraz czerninę.
Znajdziesz tu zarówno potrawy odpowiednie na codzienny posiłek np. pierś indyka z warzywami jak i specjały idealne na uroczystą okazję np. gęś z suszonymi owocami.
Szczegóły: Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
Tytuł: Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: POLSKIE TRADYCJE KULINARNE
ISBN: 9788377070710
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.25 kg