Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni

Książka

Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788377070710
  • Ilość stron: 144
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 9,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 9,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni

Prezentujemy receptury na przysmaki z kaczki, indyka, gęsi, perliczki i przepiórki, a ponadto dla amatorów dziczyzny z dzikiej kaczki, kuropatwy oraz bażanta.

Proponujemy przepisy nie tylko na dania główne przede wszystkim na tuszki pieczone z rozmaitymi dodatkami ale także na przekąski i zupy, w tym cenione przez smakoszy smalec gęsi oraz czerninę.

Znajdziesz tu zarówno potrawy odpowiednie na codzienny posiłek np. pierś indyka z warzywami jak i specjały idealne na uroczystą okazję np. gęś z suszonymi owocami.


Szczegóły: Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni

Tytuł: Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: POLSKIE TRADYCJE KULINARNE
ISBN: 9788377070710
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.25 kg


Recenzje: Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: