Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni
Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788377070734
- Ilość stron: 112
- Format: 14.0x20.0cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
10,00 PLN
Opis: Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni
Śledzie w dawnej kuchni polskiej były najpopularniejszymi rybami morskimi. Nie tylko przyrządzano je w dni postne, ale także podawano w formie przystawek na przyjęciach.
W niniejszej publikacji zebraliśmy receptury na przekąski i dania obiadowe ze śledzi świeżych, solonych oraz marynowanych.
Znajdziesz tu tatara ze śledzia, rolmopsy, sałatkę śledziową ze śliwkami, smażone śledzie faszerowanie i wiele innych specjałów.
Szczegóły: Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni
Tytuł: Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
ISBN: 9788377070734
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 112
Format: 14.0x20.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.21 kg