Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Poradnik metodyczny
Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
Poradnik metodyczny
Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788375443783
- Ilość stron: 154
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
25,00 PLN
Opis: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych - Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Szczegóły: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych - Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
Tytuł: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
Podtytuł: Poradnik metodyczny
Autor: Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443783
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki dla nauczycieli - metodyka » Nauczyciele szkoły średniej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 154
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.27 kg