Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Poradnik metodyczny

,

Książka

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
Poradnik metodyczny

,

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788375443783
  • Ilość stron: 154
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 25,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 25,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych - Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.


Szczegóły: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych - Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna

Tytuł: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
Podtytuł: Poradnik metodyczny
Autor: Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443783
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki dla nauczycieli - metodyka » Nauczyciele szkoły średniej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 154
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.27 kg


Recenzje: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych - Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna (1)