Technologia gastronomiczna 3 kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Kmiołek Anna
Technologia gastronomiczna 3
kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Kmiołek Anna
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788302119118
- Ilość stron: 184
- Format: 17.0x24.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologia gastronomiczna 3 - Kmiołek Anna
Podręcznik zawiera materiał nauczania przedmiotu technologia gastronomiczna w zakresie produkcji zup i sosów gorących, deserów oraz napojów zimnych i gorących, a także napojów alkoholowych. Omawia znaczenie i wykorzystanie żywności wygodnej, funkcjonalnej i dietetycznej. Przedstawia potrawy regionalne Polski i charakterystyczne potrawy kuchni innych narodów, a także znaczenie i składniki posiłków codziennych oraz potrawy i organizację przyjęć okolicznościowych.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna 3 - Kmiołek Anna
Tytuł: Technologia gastronomiczna 3
Podtytuł: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Autor: Kmiołek Anna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302119118
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4
Pomoce szkolne » Liceum i Technikum
MEN: 28/2011
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 184
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.29 kg
Recenzje: Technologia gastronomiczna 3 - Kmiołek Anna
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Kmiołek Anna (10)
- Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02 / TG.07. Część 2. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych (WSiP) - miękka
- Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe (WSiP) - miękka