Technologia gastronomiczna 3 kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

Książka

Technologia gastronomiczna 3
kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788302119118
  • Ilość stron: 184
  • Format: 17.0x24.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 44,21 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 44,21 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna 3 - Kmiołek Anna

Podręcznik zawiera materiał nauczania przedmiotu technologia gastronomiczna w zakresie produkcji zup i sosów gorących, deserów oraz napojów zimnych i gorących, a także napojów alkoholowych. Omawia znaczenie i wykorzystanie żywności wygodnej, funkcjonalnej i dietetycznej. Przedstawia potrawy regionalne Polski i charakterystyczne potrawy kuchni innych narodów, a także znaczenie i składniki posiłków codziennych oraz potrawy i organizację przyjęć okolicznościowych.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna 3 - Kmiołek Anna

Tytuł: Technologia gastronomiczna 3
Podtytuł: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Autor: Kmiołek Anna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302119118
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4
Pomoce szkolne » Liceum i Technikum

MEN: 28/2011
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 184
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.29 kg


Recenzje: Technologia gastronomiczna 3 - Kmiołek Anna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×